Holnap Ott a Bor

Elérkezett a gondtalan borozás ideje...

Bornapló, ami nélkül nem élet az élet

2015. szeptember 02. 14:13 - simonzsófi

A valaha volt legjobb bor kiegészítő

borkmi2.jpg

Az idei nyár összehozta a Bornapló ötletgazdáját Gyalog-Szőke Zsófiát a HOB csapatával. Először egy borkóstolót tartottunk Zsófi szervezésében- aki fantasztikusan szervez igényes borkóstolókat "Nemcsak anyukáknak". A vacsora az évek alatt igazi csajos rendezvénnyé nőtte ki magát, ahol mi is zseniálisan éreztük magunkat. A találkozó eredményeképpen a webshopunkban immár a Bornapló is megtalálható.

bornmi.jpg

 

Hogy mi is az a Bornapló? Ez a te saját kóstolási jegyzetfüzeted. Egy kis segítség ahhoz, hogy megőrizd a jobbnál jobb borok ízét, a borozgatások élményét! A füzet minden oldalára az előre megírt kérdések alapján beírhatod, hogy mikor, hol, kivel melyik bort ittad, mit ettél hozzá, mennyibe került, és mennyire tartottad jónak a bort.

A hosszabb időtávon, akár évtizedeken át naplózók nemcsak a borélményeket tudják visszakeresni, hanem személyes ízérzetük fejlődését, változásait is nyomon követhetik. Ráadásul bizonyítékul szolgálhat a legendás nagyszülői történeteknek. Ha véletlenül az unokák megkérdőjeleznék a papa fiatalkori borkalandjait.

 bornaplokonyv.jpg

A napló mellé póló és boralátét is rendelhető, ezeket elsősorban leánybúcsúkra és legénybúcsúkra ajánljuk.

Borfoltos pólók a Bornapló hátoldalának borfoltjaival - hogy más is tudja, mit ittál! Férfi, női és gyermek fazonokban is rendelhető! A borfoltok pontos megnevezésével (pincészet, évjárat) egyedivé is teheted a pólódat!

Megrendelhető itt:

http://www.holnapottabor.hu/kiegeszitok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holnapottabor.blog.hu/api/trackback/id/tr107753336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása