Holnap Ott a Bor

Elérkezett a gondtalan borozás ideje...

Bemutatkozik a WisEDress

2016. november 21. 00:24 - simonzsófi

Nőkre tervezve, anyákra szabva!

 

"A sikk és praktikum finom találkozása az átgondolt funkcionalitással, mi ebben hiszünk!" 

kepernyofoto_2016-11-21_0_11_25.png

A WisEDress megálmodója 2 fiatal rohanó életet élő nagyvárosi anyuka. Gyártásvezetőként és project managerként lehetőségük volt a legjobb, független magyar modellezőket, szabászokat és varrodákat megismerni. Több éves tervezés és felkészülés után 2015-ben elérkezettnek látták az időt, hogy ruháik ne csak egy szűk réteg számára legyenek elérhetőek. Így indult a WisEDress.com webshop, ahol egyedi, limitált darabszámú kis szériás készleten lévő (ready-to-wear) és rendelésre, egyedileg készült (made-to-order) darabjaikat vásárolhatják meg a ’wise’ stílusra nyitott nők, anyukák a világ bármely pontjáról.
Egy minőségi, jól szabott öko és időtálló (slow fashion) ruhadarab éveken át kedvencünk lehet és a várandósság időszakában, sőt utána sem kell mellőznünk. Kollekcióik tervezésénél előszeretettel használnak rejtett hasítékokat, dupla rétegeket, rakásokat, zipzárakat és mindent elnyelő nagy zsebeket, melyek praktikuma igazán az anyatejes táplálás időszakában mutatkozhat meg.

 

_64a9857.jpg

A jó anyag sokat számít! Anyagválasztásnál tudatosan törekednek a könnyen kezelhető anyagok használatára. Mosógépben mosható, gyűrődésmentes, színtartó anyagok, melyek kényelmesek, tartósak és a mindennapi rohanáshoz – akár a munkába, akár a játszótérre- igazi komfortérzetet biztosítanak.

15109586_276347896095141_9183583838058719955_n.jpg

Szenvedélyünk a minőség, ezért nagyon örültünk, amikor rátaláltunk a WiseDress-re és a Miko Jewelryre. Egy közös ajándékcsomaggal szeretnénk Neked is megmutatni, hogy a bor, a ruha és az ékszer tökéletes kombinációja az eleganciának! Szeretnénk, ha megtalálnád az egyéniséged a különlegesen összeállított csomagokban, a férfiak pedig bátran meglephetik vele feleségület, barátnőjüket.

Számunkra nagyon fontos a társadalmi felelősségvállalás és szeretnék a szükséget szenvedőkön segíteni. Így idén Karácsonyra az Országos Koraszülött Alapítvány igénylistájának redukálását tűztük ki célul! A terminus előtt született koraszülött babáknak inkubátor takaróra van sürgősen szükségük, jelenleg országos a hiány ezekből a speciálisan számukra készített takarókból. Segíts te is! Minden egyes Karácsonyi ajándékcsomag megvásárlásával eggyel több kis takarót tudunk készíteni a koraszülött babáknak! Célunk, hogy a hiányt teljesen felszámoljuk az Ünnepekig! Így nem csak a szeretteidnek szerzel örömöt az ajándékoddal, hanem egy apró pici csöppséget is puha melegbe takaróba burkolhatsz! 

Itt vásárolhatod meg a prémium csomagokat, amivel nemcsak ajándékozhatsz, de jótékonykodhatsz is!


WisEDress, Holnap Ott a Bor, Miko Jewelry

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holnapottabor.blog.hu/api/trackback/id/tr8211978322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása